Web Analytics

Doi copii au căzut în apa unui lac înghețat. Se aventuraseră cu bicicletele pe apa înghețată

de | 9.02.2023 21:14 | Actualitate, Home

Pompierii de la Detașamentele Bradu și Pitești au fost solicitați la Oarja, unde doi copii ar fi căzut în lac. Este vorba despre doi copii care s-ar fi aventurat cu bicicletele pe lac, iar gheața fiind subțire, s-ar fi spart, aceștia căzând în apă. Ambii copii, cu vârstele de aproximativ 14 ani, au fost scoși din apă de către un localnic, unul dintre aceștia deplasându-se singur la domiciliu, iar cel de-al doilea fiind dus de către localnicul respectiv. Aceștia au fost preluați de către echipajele medicale SMURD, le-a fost acordat primul ajutor calificat și au fost transportați la spital.

Citește și: Două reprezentante ale Agenţiei Naţionale Erasmus i-au audiat pe elevii participanţi la deplasarea de coşmar din Polonia

Având în vedere temperaturile scăzute precum și fluctuațiile de temperatură din timpul zilei, care pot produce spargerea gheții cu ușurință, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente neplăcute, cu consecințe tragice, pompierii argeșeni vă atrag atenția asupra informării, în prealabil, a copiilor întrucât curiozitatea îi poate pune în situații periculoase.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *