Web Analytics

Doi britanici au străbătut Transfăgărășanul, cu bicicleta, prin nămeții de zăpadă

de | 3.06.2022 09:16 | Actualitate

Doi britanici s-au încumetat să ajungă în vârful Transfăgărăşaniului, cu bicicleta, în contextul în care drumul încă nu a fost deszăpezit. „Doi clienţi din Marea Britanie mi-au bătut pragul acum o săptămână şi au rezervat două cursiere special pentru a urca pe Transfăgărăşan!”, a povestit pe pagina sa de socializare Călin Fiscu, un IT-ist din Sibiu care şi-a transformat pasiunea în afacere – un centru de închiriere biciclete de tură lungă.

„Am simţit entuziasmul lor şi m-am bucurat enorm când am văzut că au reuşit să urce pe Transfăgărăşan, până în vârf, chiar dacă au fost nevoiţi să se caţăre cu bicicletele peste un segment de zăpadă necurăţat încă!”, a mai spus sibianul referindu-se la faptul că celebrul drum încă nu a fost deschis circulaţiei, nefiind deszăpezit în totalitate.

Citește și: Zăpadă de cinci metri pe Transfăgărășan. Drumarii intervin pentru deszăpezire

Antreprenorul a mărturisit că britanicii s-au aventurat pe nămeţii de peste cinci metri înălţime, de pe carosabil, fără teamă, în ciuda temerilor şi recomandărilor sale.  „Cu atât mai mult, pentru că acum câteva zile, le-am spus că nu vor putea urcă până sus, şi şi-au schimbat parţial itinerariul din cauza asta. Dar uite că au reuşit!”, a recunoscut sibianul.    Acesta a mai menţionat că cei doi ciclişti au traversat integral Transfăgărăşanul (DN 7C) pornind de la Sibiu: „Orice vârf poate fi atins! Orice obstacol poate fi depăşit! Aşadar, felicitaţi primii biciclişti rutieri în 2022 care au abordat integral Transfăgărăşan, pornind de la Sibiu! Echipa noastră britanică: „J” & „L”!”, a povestit IT-istul.

sursa: money.ro

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *