Web Analytics
scris duminică, 11.02.2024

Doi bătrâni au fost agresați și tâlhăriți în locuință. Argeșean reținut

Doi bătrâni din comuna argeșeană Negrași au fost agresați în propria casă. Femeia de 78 de ani a sunat la poliție în seara de 7 februarie și le-a spus anchetatorilor că, în cursul aceleiași seri, persoane necunoscute au pătruns în locuință și i-au agresat, atât pe ea, cât și pe soțul său de 72 de ani.

Doi bătrâni au fost agresați și tâlhăriți în locuință. Argeșean reținut

Au intervenit polițiștii din cadrul Secției Rociu, care i-au găsit pe cei doi soți cu lovituri la cap. Au fost transportați de urgență la spital și nu a putut oferi detalii cu privire la autori.

La fața locului s-a deplasat și echipa operativă din cadrul Poliției Orașului Costești, care a efectuat cercetarea la fața locului.

Citește și 24 de filtre ale Poliţiei la Curtea de Argeş, în noaptea de sâmbătă spre duminică!

S-a întocmit dosar penal pentru tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată, iar cercetările sunt desfășurate de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș.

Aceștia au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 33 de ani, din Negrași, care, după administrarea probatoriului, în ziua de 10 februarie a.c., a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *