Web Analytics
scris marți, 06.09.2022

Documentarul „Regele Mihai: Drumul spre casă” a primit premiul publicului la Festivalul de film și istorii de la Râșnov

Documentarul „Regele Mihai: Drumul spre casă” a primit premiul publicului la Festivalul de film și istorii de la Râșnov, a 14-a ediție, care s-a încheiat duminică. Documentarul care spune povestea dramatică și dificilă a vieții în exil a Regelui Mihai a câștigat în fața a altor 12 filme, printre care și pelicule din alte țări precum SUA, Franța, Chile, Argentina, Australia și România. Votarea s-a făcut timp de 9 zile, în perioada 14 august-28 august 2022.
Filmul documentar „Regele Mihai: Drumul spre casa”, care a avut premiera în octombrie 2021 și a fost filmat în mare parte în Elveția și Marea Britanie, a stabilit un record de vizionări la nivel național pentru premiera unei producții individuale la HISTORY Channel, de când televiziunea a început să emită în România.
În prezent, „Regele Mihai: Drumul spre casa” se află în turneu în 25 de orașe din toate colțurile României, gratuit pentru public.

Documentarul „Regele Mihai: Drumul spre casă” a primit premiul publicului la Festivalul de film și istorii de la Râșnov

Citește și: Start-Up Nation 2022. S-au prelungit înscrierile la pilonul II – diaspora


„Regele Mihai: Drumul spre casă” a fost editat de Mircea Lăcătuș, regia filmului e semnata de Trevor Poots, producator executiv este John Florescu, producător senior Viorel Chesaru și producător asociat Dan Drăghicescu.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dumnezeu sa-i ierte pe cei aproape 150000 de soldati romani de pe frontul de Est, facuti cadou lui Stalin la 23 August 1944……….

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *