Web Analytics

Document de la PSD Ștefănești. Consilierii demonstrează că primărița PSD a mințit

de | 19.01.2018 09:30 | Actualitate

scandal stefanestiScandalul de la Primăria Ștefănești continuă! Consilierii locali PSD Ștefănești ne-au trimis un comunicat în care își susțin punctul de vedere în ceea ce privește proiectele care nu au fost respinse și care nu au fost duse la îndeplinire de către executiv.

Reamintim că la Primăria Ștefănești 165 de miliarde de lei vechi au rămas necheltuite din cauza neînțelegerilor dintre primar și consilieri. Primărița Jenica Dumitru a susținut că acești consilieri nu știu despre ce este vorba în localitate și că nu sunt de acord cu proiectele dumneaei, iar consilierii spun că toate proiectele inițiate de primar au trecut de Consiliul Local.

Primar Jenica Dumitru: ”Eu am foarte multe inițiative și vreau să fac foarte multe proiecte cu care ei nu sunt de acord. Asta e problema! Nu au viziuni și nu înțeleg despre ce e vorba în localitatea asta”.

Consilieri PSD: ”Peste 30 de proiecte de hotărâri consilierii PSD Ștefănești le-au votat în unanimitate. Niciunul din proiecte nu au fost respinse. La sfârșitul anului 2017 s-a constatat că niciun proiect nu a fost dus la îndeplinire de către executiv. Fapt care a generat pierderea sumei de peste 160 de miliarde lei vechi, ceea ce a dus la neîndeplinirea programului de dezvoltare locală”.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii