Web Analytics
scris miercuri, 02.12.2020

Doctorul Marius Pascu, infectat cu COVID-19. Şeful UPU de la Spitalul Judeţean – test pozitiv

# După ce a fost testat pozitiv, șeful UPU de la Spitalul Județean se tratează acasă

Doctorul Marius Pascu, infectat cu COVID-19. Şeful UPU de la Spitalul Judeţean – test pozitiv

În urmă cu o săptămână, doctorul Marius Pascu, coordonator la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Pitești, spunea că este posibil ca numărul cazurilor COVID-19 din rândul medicilor să crească. Chiar dr. Pascu a fost diagnosticat cu SARS-COV-2 zilele trecute și se tratează acasă. El nu a dorit să vorbească despre acest subiect.
Iată însă ce a declarat doctorul Marius Pascu în ediția ziarului de săptămâna trecută: „În condițiile în care suntem conștienți că nu mai putem respecta niciun fel de circuit, că nu mai putem asigura izolarea față de acești pacienți (pacienți COVID, n. red.), ne așteptăm ca în săptămânile următoare numărul infectaților din rândul personalului medical să explodeze”.
Lunile trecute, și alți medici de la Spitalul Județean de Urgență Pitești au fost confirmați cu COVID-19, iar cei mai cunoscuți sunt: chirurgul Felix Sârboiu, diabetologul Costin Ștefan, doctorul cardiolog Cătălin Ușurelu, Georgiana Roșu – medic anatomopatolog, Victoria Belu, șefa Secției Cardiologie de la Spitalul Municipal Câmpulung, anestezistul Daniel Terheci de la secția Covid a Spitalului Mioveni, dr. Gheorghe Frătoaica, medic primar în medicină de urgență la Spitalul Județean și Theodor Constantinescu, fost director medical al Spitalului Județean.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...