Web Analytics
scris sâmbătă, 17.12.2022

DNA angajează 41 de procurori. Trei sunt pentru Piteşti!

Direcţia Naţională Anticorupţie a lansat vineri, 16 decembrie, un concurs pentru angajarea a 41 de procurori la structura centrală și la mai multe servicii teritoriale anticorupție.

DNA angajează 41 de procurori. Trei sunt pentru Piteşti!

Citeşte şi: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Cred că de asta le e teamă lor! Pentru că am informaţii şi despre primari, şi despre parlamentari!”


Condiţia principală de înscriere la concurs este vechimea: cel puţin 10 ani în funcţia de procuror sau judecător (se ia în considerare perioada în care procurorul a avut calitatea de auditor de justiţie), potrivit unui comunicat DNA, transmis de digi24.ro.


Alte condiții de angajare: să nu fi fost sancționați disciplinar în ultimii trei ani, cu excepția cazurilor în care a intervenit radierea sancțiunii disciplinare; să aibă o bună pregătire profesională şi o conduită morală ireproșabilă.

Citeşte şi: Comisarul-şef Cristian Mihalcea continuă dezvăluirile: „Certificatul ORNISS este arma conducerii MAI împotriva unor cadre! Este singura armă”


La structura centrală a DNA au fost scoase la concurs 18 posturi. La Serviciul pentru urmăriri penale în cauze de corupţie săvârşite de militari – un post. Iar la Serviciile teritoriale ale Direcţiei – 22 de posturi.
Trei dintre aceste 22 de posturi sunt pentru Serviciul teritorial Pitești.


Data limită de înscriere la concurs este 28 decembrie (inclusiv), iar în perioada 18-20 ianuarie 2023 va avea loc proba interviului, potrivit sursei citate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită