Web Analytics
scris miercuri, 13.09.2023

DNA a ridicat telefonul vicelui Nicolaescu de la Consiliul Judeţean

Mare surpriză la descinderea DNA de joia trecută, de la sediul Consiliului Județean. Nu, vicepreședintele Marius Nicolaescu (foto sus) n-a rămas pieton, ci fără telefon. Procurorii i l-au ridicat pentru percheziția informatică. De altfel, Nicolaescu este singura persoană din conducerea instituției împotriva căreia a fost luată această măsură, a reținerii mobilului. Așa se explică de ce vicele n-a mai răspuns la telefon vineri și nici în zilele următoare. Pentru că nu-l mai avea.

DNA a ridicat telefonul vicelui Nicolaescu de la Consiliul Judeţean

Două directoare de la DGASPC au fost audiate, a treia nu…

Altă chestie interesantă, directoarea plină de la DGASPC Argeș, Tatiana Eftimie, alături de adjuncta Adela Gogoașă, au fost audiate, însă nu și cealaltă adjunctă – Iuliana Matei. Conform unor surse, ar fi vorba de un denunț făcut de cineva din interiorul instituției. În altă ordine de idei, omul de afaceri de la care DGASPC a cumpărat cele cinci căsuțe construite în timp record la Ștefănești, în cartierul Zăvoi și care a costat fiecare 142.000 euro sau 710.000/bucata, este Sorin Briciu, administrator al SC BEST OIL Sorama SRL.

Citește și ISCIR Piteşti are în responsabilitate Dâmboviţa şi trebuia să ştie ce se întâmplă la Crevedia

Procurorii DNA jucau fotbal la balonul de la ”Marcea Sport” al constructorului Sorin Briciu

Dar Sorin Briciu (foto) este asociat și la cunoscutul brand „Marcea Sport” din Ștefănești, care include un balon cu teren de fotbal sintetic, terenuri de tenis, bazin de înot și restaurantul Pata Negra. Interesant e că și băieții de la DNA Pitești obișnuiau să închirieze cam o dată pe lună balonul de la „Marcea Sport” să joace fotbal acolo. Corect e și să spunem că „Marcea Sport” n-are nicio legătură cu cealaltă firmă a lui Briciu, prin care el a construit casele pe care le-a cumpărat DGASPC Argeș.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și IGPR îl contrazice pe chestorul Badea. La data agresiunii de la Primăria Mioveni, poliţiştii aveau body-cam-uri în dotare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *