DNA a descins la PNL Argeș. Adrian Miuțescu dus la audieri

de | 3.11.2021 12:14 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Direcția națională Anticorupție (DNA) a descins miercuri dimineața, la organizația PNL Argeș. Potrivit surselor EvZ, deputatul Adrian Miuțescu președintele PNL Argeș a fost luat de procurorii anticorupție la declarații.

 

O parte dintre membrii argeșeni ai PNL susțin că este vorba despre o răfuială politică la vârful partidului, care se transmite, se pare și în teritoriu. Este de notorietate conflictul deschis dintre „tabăra ” Orban și „tabăra Cîțu.

Trebuie spus că Miuțescu este un susținător declarat al lui Ludovic Orban. Plecările din grupurile parlamentare ale PNL precum și vestea încropirii unui nou partid, Forța Liberală, în jurul lui Orban au agitat spiritele în rândul liberalilor, actualul lider Florin Cîțu amenințând cu excluderea „trădătorilor”.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...