Web Analytics
scris vineri, 03.02.2023

Distribuție Oltenia anunță noi întreruperi de curent în Argeș. Care este explicația

Distribuție Oltenia anunță noi întreruperi de curent în Argeș pentru săptămâna viitoare, de luni și până vineri. Explicația oferită este că se vor efectua lucrări în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite.

Distribuție Oltenia anunță noi întreruperi de curent în Argeș. Care este explicația

Astfel, în intervalul orar 9,00-17,00, în fiecare zi, vor avea loc opriri de curent la Bradu, în diverse zone în care se află transformatoare. Marți, pe 14 februarie vor rămâne fără curent locuitorii din Pitești, Câmpulung, Mihăești și Berevoești dar și cei din Valea Danului, Cepari, Șuici și Sălătrucu; pe 15, din nou vor fi lucrări prognozate pentru un interval mai mare de timp la Câmpulung și Lerești; pe 16 la Cotmeana, Băiculești, Drăganu precum și în mai multe zone din Bascov iar pe 17 la Bradu, Câmpulung și Lerești.

Citește și Avarie la Bascov. 70 la sută din gospodării fără curent electric

Distribuitorul de energie electrică mai spune că în Argeș vor avea loc și întreruperi de doar câteva minute la miezul nopții, în mai multe localități. Dar nu amintește nimic despre întreruperile neprogramate așa cum au fost cele de acum o săptămână când un număr mare de consumatori au fost afectați preț de multe ore.

Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non-stop, direct operatorului de distribuție la unul dintre numerele de telefon: Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea sau 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *