Web Analytics
scris miercuri, 07.06.2023

„Disembodying the Body”, o nouă expoziţie la Fundaţia Culturală Ilfoveanu & Badea

Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea deschide expozitia „Disembodying the Body”, realizată de maestrul Petru Lucaci, personalitate marcantă a culturii vizuale contemporane, pictor, profesor la Universitatea Națională de Arte din București și președinte al Uniunii Artiștilor Plastici din România.
Vernisajul expoziției va avea loc joi, 8 iunie, începând cu ora 18:00, în prezenta maestrului Petru Lucaci si a criticului și istoricului de artă Ruxandra Demetrescu. Expoziția poate fi vizitată până pe 31 iulie 2023. Curatorul expoziției este prof. univ. dr. Ruxandra Demetrescu, critic și istoric de artă. Programul de vizită al Fundației (adresa: str. Armand Călinescu, nr. 2, Pitești) este următorul: luni – vineri, între 10:00 – 19:00, sâmbătă de la 10:00 la 17:00.
M.S.

„Disembodying the Body”, o nouă expoziţie la Fundaţia Culturală Ilfoveanu & Badea

Citește și Maestrul Mircia Dumitrescu, la vernisajul de la Fundația ”Ilfoveanu & Badea”: ”Sunt uimit de ceea ce se întâmplă aici, la Pitești”

Citește și Eveniment de colecţie la Galeria „Ilfoveanu & Badea”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită