Web Analytics

DISEARĂ, MECI FOARTE GREU PENTRU FC ARGEȘ CU SEPSI, ÎN DEPLASARE

de | 15.08.2021 15:29 | Actualitate

Misiune infernală la Sfântu Gheorghe, când o să aibă loc meciul Sepsi OSK – FC Argeș, în această seară, de la ora 18.30, transmis în direct pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport.

Liga Profesionistă de Fotbal a programat la sfârșitul acestei săptămâni o nouă etapă de campionat. FC Argeș va întâlni duminică, de la ora 18.30, în deplasare, pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în runda cu numărul 5 din Casa Liga 1.

Echipa noastră nu mai are voie să mai facă pași greșiți după startul slab de sezon. După patru etape disputate din această ediție de campionat, FC Argeș ocupă locul 15, poziție retrogradabilă, cu doar 1 punct, în timp ce Sepsi se situează pe locul 10, cu 4 puncte. Argeșenii speră să câștige acest duel și să obțină prima victorie din acest tur de campionat. În etapa trecută, piteștenii au făcut un joc slab contra Rapidului, pierzând pe propriul teren, cu 0-1. Nici covăsnenii nu au impresionat în primele patru etape ale sezonului, Sepsi înregistrând două eșecuri consecutive, primul, pe propriul teren, cu CS Mioveni, iar cel de-al doilea, în deplasare, cu Farul Constanța. Antrenorul Andrei Prepeliță și mijlocașul Alexandru Ișfan se așteaptă la o misiune dificilă în partida de la Sfântu Gheorghe, însă sunt convinși că FC Argeș poate pleca neînvinsă din această deplasare.

Articol scris de Jean Dumitrascu

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Diseară,Prepelita,Ianovschi sunt out.Va fi 5-0 pt SEPSI.FC PSD este varza mutate,iar Prepelita,Vlădoiu,Ianovschi si Gentea,sa plece ca au distrus,din nou,fotbalul in Pitesti.