Web Analytics
scris joi, 18.01.2024

Discuții la Guvern pentru deblocarea proiectului „Molivișu”

Miercuri, 17 ianuarie, la Guvern s-a discutat despre deblocarea finanțării pentru o stațiune montană în Argeș. Este vorba despre controversatul proiect pentru construirea unei pârtii de schi în zona Ghițu-Molivișu din comuna Arefu, care a ratat termenul de finalizare din decembrie 2015 și a pierdut integral finanțarea europeană (detalii, AICI).

Discuții la Guvern pentru deblocarea proiectului „Molivișu”

La întâlnirea recentă de la Guvern a participat și vicele Marius Nicolaescu de la Consiliul Județean Argeș. „Ne luptăm pentru deblocarea proiectului pârtiei de schi de la Molivișu, obiectiv de interes național și de o mare importanță strategică pentru județul Argeș! Am avut ieri, la Guvernul României, o întâlnire cu doamna Mihaela Frăsineanu, Consilier de stat pe probleme de mediu în Cancelaria Prim-Ministrului, cu președintele Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate, domnul Vasile Carnariu, și cu reprezentanți ai Ministerului Mediului Apelor și Pădurilor, pentru găsirea de soluții în această privință”, a transmis vicepreședintele CJ Argeș.

Citește și A fost depus din nou proiectul pentru domeniul schiabil de la Molivișu

Citește și Primarul Georgescu, prins cu „ciordeala” în arestul IPJ Argeş…

Citește și Doi poliţişti din Argeş şi-au dat funcţia pentru o şpagă de aproape 700 de lei

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...