Web Analytics
scris marți, 17.01.2023

A fost depus din nou proiectul pentru domeniul schiabil de la Molivișu

Președintele PNL Curtea de Argeș- Cosmin Petrescu, Adrian Dăscălescu- reprezentat al HORECA în zona Curtea de Argeș și Gabriel Dica- președinte ADI Molivișu au avut o discuție la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, cu ministrul Daniel Cadariu, despre domeniul schiabil de la Molivișu.

A fost depus din nou proiectul pentru domeniul schiabil de la Molivișu

Cu această ocazie, Cosmin Petrescu și președintele ADI Molivișu au depus din nou la ministerul de resort proiectul pentru domeniul schiabil Ghițu-Molivișu.

Citește și GUVERNUL A ADOPTAT HOTĂRÂREA PENTRU REALIZAREA PÂRTIEI DE SCHI DE LA GHIȚU-MOLIVIȘU

“Mulți vor spune că este un proiect blocat, dar eu cred cu tărie că, dacă există dorință, putem repune pe direcția bună acest proiect atât de important pentru Argeș. Și pe această cale îi mulțumesc domnului Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului pentru discuția avută, pentru că sprijină turismul românesc balnear și balneoclimatic din România și că a propus extinderea acestui program pentru continuarea investițiilor și, implicit, dezvoltarea zonelor cu potențial, prin modificările aduse în noiembrie 2022 la HG 558/2017”, a declarat Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *