Web Analytics
scris vineri, 03.03.2023

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a efectuat o vizită în SUA

Directorul Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, a efectuat o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, unde a avut întâlniri cu oficiali americani din domeniul informaţiilor, respectiv cu Avril Haines, directorul Comunităţii Naţionale de Informaţii a SUA, precum şi cu William J. Burns, directorul CIA, informează Agerpres.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, a efectuat o vizită în SUA

Potrivit sursei, Eduard Hellvig a fost însoţit de prim-adjunctul SRI, general Răzvan Ionescu. Discuţiile au vizat situaţia de securitate regională şi globală în contextul actual, cât şi dinamica situaţiei operative.

Citește și:

Cu acest prilej, a fost subliniată importanţa cooperării şi schimbului de informaţii dintre SRI şi serviciile din SUA, rezultatele obţinute, precum şi modalităţile de continuare a parteneriatului strategic în domeniile analizate, adaugă sursa.

Conducerea SRI şi şefii structurilor de intelligence ale SUA au reconfirmat angajamentele ferme de a continua să lucreze împreună pentru a preveni şi contracara agresiunile care ameninţă securitatea naţională şi regională, inclusiv a celor cu impact la nivel global.

Articol preluat din ziarul bursa.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *