Web Analytics
scris miercuri, 14.03.2018

Directorul de design de la Renault, despre Sandero şi Logan: „Schimbăm tot, facem o revoluţie!”

12 daciaDirectorul de design de la Renault a anunțat că grupul francez a luat o decizie „revoluționară” în cazul modelelor Dacia Logan și Sandero. Astfel, următoarele generații ale modelelor Dacia Logan și Sandero vor fi construite pe o nouă platformă, pe care va fi lansat și următorul Renault Clio, potrivit spuselor lui Laurens van den Acker, directorul de design de la Renault.
„Schimbăm tot, facem o revoluție! Prețul noilor generații de la Logan și Sandero va rămâne, însă, același”, a spus Van den Acker pentru Challenges.fr.
„Revoluția” la care oficialul Renault se referă include faptul că noile Dacia Logan și Sandero vor beneficia, după trecerea pe noua platformă, de măsuri de siguranță avansate și dotări noi. De asemenea, Dacia ar putea beneficia în anii următori, în premieră, și de un model hibrid, acceptat de noua platformă. Potrivit informațiilor furnizate de Renault, modificările vor fi făcute începând cu 2019 pe Dacia Sandero și din 2020 pe Dacia Logan.

Directorul de design de la Renault, despre Sandero şi Logan: „Schimbăm tot, facem o revoluţie!”

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...