Web Analytics

Directorul Armand Chiriloiu este „pentru unii mumă, pentru alţii ciumă”

de | 4.05.2023 13:50 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Foşti şi actuali salariaţi ai Direcţiei Silvice Argeş rup tăcerea!

Jurnalul de Argeș v-a relatat despre faptul că, anul trecut, Direcția Silvică Argeș a propus un număr de 22 de angajați pentru prime. Cele mai mari prime au fost alocate conducerii unității: director – 46.688 RON, director tehnic – 40.852 RON și director economic – 40.630 RON. În listă, alături de conducerea unității conduse de Armand Chiriloiu și adjuncții săi, pe lângă șefi de birou și ingineri silvici, mai sunt propuse pentru prime și alte categorii de angajați. Un șofer este încadrat cu o primă de 15.952 lei, un îngrijitor cu 11.048 lei, în timp ce bonusul pentru o secretară pentru lunile noiembrie și decembrie ajunge la 14.629 RON.

Ulterior, salariați și foști salariațiai Direcției Silvice Argeș ne-au scris indignați despre cum conducerea DS Argeș este pentru unii mumă și pentru alții ciumă. Scrisoarea respectivă conține mai multe dezvăluiri din interiorul instituției și a fost prezentată într-o emisiune televizată și de fostul director al Direcției Silvice Argeș, Gheorghe Davidescu, fost prefect de Argeș. Vă prezentăm prima parte a scrisorii, cu speranța că organele abilitate ale statului se vor implica și vor cerceta în mod serios dacă aspectele consemnate se confirmă și. dacă da, vor lua măsurile legale care se impun.

Citește și Se impune DEMITEREA directorului D.S. Argeş, Armand Chiriloiu

Despre cum șoferul directorului general a încasat sporuri pentru ore suplimentare când șeful era în concediu

„Vă scriem aceste rânduri cu speranța în suflet! Sub protecția anonimatului dorim să vă relatăm unele nereguli de care noi am auzit! Suntem foști și actuali salariați de la ocoale silvice din structura Direcției Silvice Argeș. Unii dintre noi am primit preavize și am fost disponibilizați. Suntem necăjiți! Oameni simpli de la țară, dar cu frica lui Dumnezeu. Nu înțegem de ce pe noi ne disponibilizează, dar pe alții nu. Dorim să începem cu șoferul domnului Chiriloiu, pe nume Nilă Constantin. Am înțeles că, în luna aprilie 2021, acest șofer a ieșit la pensie, la limita de vârstă, la 65 de ani, a primit salarii compensatorii de zeci de mii de lei, dar, de fapt, el a rămas în continuare salariat cu drepturi integrale. Nu înțelegem cum. Am auzit că primește lunar un spor pentru ore suplimentare, chiar și în lunile în care directorul se află în concediu de odihnă. Concret, dorim să semnalăm faptul că îi sunt plătite lunar ore suplimentare, fără ca el să le presteze. Niciun alt șofer de la ocoale nu primește atâtea ore suplimentare plătite. Nu avem acces la date, dar am auzit din surse sigure. Se spune că are un salariu net de peste 5000 de lei. Vă rugăm să solicitați dumneavoastră lunile în care directorul a fost în concediu, începând cu anul 2019, iar în acele luni să vedeți dacă a primit spor. Vă spunem să cereți expres luna iunie 2020, în plină pandemie, directorul în concediu, iar acest om primește spor pentru ore suplimentare. Întrebați de luna decembrie 2020, mai 2021, luna iulie 2021.

Săptămânal, nr. de ore nu poate fi mai mare de 48 de ore. Mai știm că nu a mai luat zile de concediu de odihnă de ani de zile, iar zilele de concediu neefectuate i-au fost plătite cu zeci de mii de lei la pensionare, în aprilie 2021, deși el a continuat munca până în prezent, fără vreo zi de întrerupere. Iar pe noi, care avem familii de întreținut, ne aruncă la gunoi. Am mai aflat că mașina directorului, o Toyota Rav 4, a fost cumpărată tot de acest individ, în noiembrie 2021, cu suma de 2000 de lei. În noiembrie 2022 a primit primă de peste 15.000 de lei, iar în decembrie 2022, o nouă primă consistentă. Șeful lui a încasat primă de aproape 10.000 de lei în noiembrie iar în decembrie altă primă consistentă. Cei de la Jurnalul de Argeș au relatat subiectul pe larg în editorialul de pe 1 februarie 2023”…
(Va urma).

Citește și Dosar penal pentru ciocanul de marcat găsit în birou la directorul Armand Chiriloiu

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *