Web Analytics

Director nou la RAR! Femeie, la conducerea instituției, în premieră

de | 1.03.2022 12:50 | Actualitate

Începând de astăzi, la conducerea RAR va veni, în premieră, o femeie. Este vorba despre Alina Niță, care până acum a ocupat funcția de director economic, în cadrul instituției.

”La debutul primăverii, înregistrăm o premieră la Registrul Auto Român! O doamnă a preluat conducerea instituției! 

Citește și:Jandarmii au oferit flori și mărțișoare în Pitești

Alina Niță este de astăzi noul director general al RAR. Doamna Niță este în echipa Registrului Auto Român de 7 ani, iar în ultimii doi a fost director economic. De profesie economist, este determinată să-și concentreze acțiunile de management asupra digitalizării, debirocratizării și gestionării instituției din punct de vedere economic, într-un context dificil, generat de acutizarea problemelor din piața auto.

“Sunt adepta comunicării transparente și a identificării soluțiilor aplicabile cu celeritate. Mă voi implica activ, împreună cu colegii mei experimentați din zona tehnică, pentru ca Registrul Auto Român să garanteze prin toate pârghiile creșterea siguranței în trafic. După 7 ani în RAR, știu ce așteptări au oamenii care ne trec pragul și nu voi ezita să dovedesc că respectul pentru clienți, profesionalismul angajaților și calitatea activităților prestate sunt o normalitate. Despre toate proiectele care îmi vor defini mandatul de director general vă voi informa constant. Până atunci, vă doresc o primăvară plină de speranță!”, s-a transmis printr-un comunicat de presă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *