Web Analytics

Director nou la Direcția Agricolă Argeș

de | 31.08.2017 11:31 | Actualitate

Directia AgricolaDupă ce interimatul directoarei Petra Ochişor a expirat, Direcția Agricolă Argeș are un nou director, în persoana lui Eugen Dulică. Decizia oficială de numire a noului director interimar urmează să fie transmisă de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale în aceste zile.

Eugen Dulică este inginer agronom și până în prezent a ocupat funcția de consilier în cadrul Direcției Agricole Argeș. Din câte se pare, a fost membru PDL, apoi PNL, iar acum este membru PSD.
Potrivit declarației de avere din acest an, Eugen Dulică are două terenuri intravilane și două case în Bascov, trei autoturisme (Seat Leon, Volkswagen Passat și Opel Corsa) și un credit la ING Bank în valoare de 93.000 lei. În privința veniturilor, acesta a obținut 2.252 lei de la Direcția Județeană pentru Agricultură și 25.276 lei din salariul de la Camera Agricolă a Județului Argeș. Soția sa, Floarea Dulică, este salariată a Direcției de Sănătate Publică Argeș, instituție de la care a obținut venituri de 23.500 lei, la care se adaugă încă 38.000 lei din salariul obținut de la un cabinet de radiografii dentare din Bascov.
Funcția de șef al Direcției Agricole Argeș a devenit vacantă pe 9 iulie a.c., odată cu pensionarea directorului Corneliu Vasilescu. În ziua următoare, pe 10 iulie, pe post a fost instalată inginera Petra Ochişor, fostă directoare a direcțiilor agricole Giurgiu și Vrancea, pentru a asigura interimatul până la organizarea unui concurs pentru această funcție.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii