Web Analytics

Director medical la noul spital din Mioveni

de | 17.10.2019 13:35 | Politica si Administratie

Spitalul Orășenesc Mioveni a organizat concurs pentru ocuparea postului de director medical, un post specific Comitetului Director. Concursul s-a desfășurat la sediul Spitalului Mioveni în data de 3 octombrie și a cuprins următoarele probe de evaluare: proba scrisă, proba de susținere a proiectului de management și interviul de selecție. Doritorii au avut șansa să se înscrie la concurs încă de pe 4 septembrie. Persoana care a ocupat acest post este doctorul Cornelia Mirela Chirciu, cu un punctaj final de 8.83 puncte. Conform site-ului oficial, aceasta a fost singurul candidat înscris. Timp de mai mulți ani, doctorul Cornelia Mirela Chirciu a fost directorul Spitalului Penitenciar Colibași.
Când au fost stabilite datele concursului pentru funcția de director medical, manager era Constantin Iorga. În acest moment, manager interimar, pentru 6 luni, este doctorul Horia Trăilă, medic specialist în radiologie și imagistică medicală, de la Spitalul Județean de Urgență Argeș. După această perioadă, teoretic, postul de manager urmează să fie scos la concurs. Am luat legătura cu managerul interimar al Spitalului de la Mioveni, dr. Horia Trăilă, în încercarea de a afla când vor mai avea loc concursuri pentru noul spital din Mioveni, primul spital construit de la zero în România după anul 1989. „Următoarele concursuri vor avea loc odată ce se aprobă structura nouă de către Ministerul Sănătății. În acel moment, vom ști, în funcție de normative, câte posturi scoatem la concurs”.
Dr. Horia Trăilă a menționat că toate procedurile vor fi transparente, iar concursurile vor fi anunțate pe site-ul spitalului și în revista Viața Medicală.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii