Web Analytics

DIRECȚIA SANITARĂ-VETERINARĂ ȘI PENTRU SIGURANȚA ALIMENTELOR ARGEȘ – ANUNȚ

de | 30.06.2022 10:09 | Actualitate

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea următorului post contractual vacant, pe perioadă determinată (până la data de 31.12.2022):

– inginer, grad profesional debutant – 1 post, Ordonanța Guvernului nr. 42/2004, cu modificările și completările ulterioare.

      Concursul se organizează la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Argeș, str. Calea Câmpulung, nr. 4, Pitești, în data de 25.07.2022, ora 10.00 – proba scrisă, iar proba interviu se va sustine în termen de maxim 4 zile lucratoare de la sustinerea probei scrise, data si ora probei interviu se afiseaza odata cu rezultatele la proba scrisă. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, până la data de14.07.2022.

Condiții specifice necesare în vederea participării la concurs și a ocupării funcției contractuale, de inginer, gradul profesional debutant – Ordonanța Guvernului nr. 42/2004, cu modificările și completările ulterioare, sunt:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental științe inginerești, ramură de știință ingineria resurselor vegetale și animale, domeniul de licență ingineria produselor alimentare, specializarea controlul și expertiza produselor alimentare.

Citește și: Sesizarea lui Klaus Iohannis pe legea care modifică OUG privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân – în dezbaterea CCR pe 21 septembrie

– vechime în specialitatea studiilor necesară ocupării postului: nu este cazul.

Informaţii suplimentare privind bibliografia/tematica şi actele necesare în vederea participării la concurs se vor solicita de la Compartimentul Juridic şi Resurse Umane din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranța Alimentelor Argeș, str. Calea Câmpulung, nr. 4, Pitești, județul Argeș sau la numărul de telefon 0248/211199 int. 118.              

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *