Web Analytics

”Din solidaritate, voluntari pentru comunitate”

de | 31.01.2022 12:56 | Actualitate

România numără din ce în ce mai multe cazuri de COVID-19, iar această situație este iminentă și în județul nostru.

În acest context, Ordinul Asistenților Medicali Argeș susține apelul Direcției de Sănătate Publică Argeș lansând astfel o chemare către membrii săi, asistenți medicali, pentru a acționa ca voluntari în desfășurarea anchetelor epidemiologice derulate de către DSP Argeș.

Citește și: Spitalul Județean de Urgență Pitești – în DOLIU! O asistentă medicală de la Cardiologie a murit

,,Întotdeauna, noi, asistenții medicali, oriunde ne-am aflat am dat dovadă de solidaritate pentru sănătatea argeșenilor. Având în vedere actualul context epidemiologic, având credința că doar împreună putem depăși și această perioadă în care, poate mai mult ca oricând, argeșenii au nevoie de noi, îmi exprim speranța că acest apel va fi onorat de un număr cât mai mare de asistenți medicali care, prin activitatea lor, își vor aduce contribuția o dată în plus la diminuarea impactului acestui nou val pandemic asupra populației.

Citește și: Misiunile și rezultatele jandarmilor argeșeni în acest sfârșit de săptămână

DSP Argeș a fost întotdeauna partenerul asistenților medicali. Haideți ca, împreună să susținem eforturile Direcției de Sănătate Publică Argeș de a proteja sănătatea argeșenilor. Eu mă alătur voluntarilor!” a declarat președintele Ordinului Asistenților Medicali Argeș, Estera Stămoiu.

Asistenții medicali argeșeni care doresc să se implice sunt rugați să se prezinte la sediul DSP Argeș, la doamna director executiv, Sorina Octavia Honțaru. Precizăm că există posibilitatea desfășurării activității de la domiciliu. Vă mulțumim!

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *