Spitalul Județean de Urgență Pitești – în DOLIU! O asistentă medicală de la Cardiologie a murit

de | 31.01.2022 12:35 | Actualitate, Politica si Administratie

Veste tristă în rândurile angajaților de Spitalul Județean! Nicoleta Pantea, asistentă medicală pe secția de Cardiologie a S.J.U, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani.

Citește și: Misiunile și rezultatele jandarmilor argeșeni în acest sfârșit de săptămână

„Acolo unde asistenții medicali argeșeni se luptă pentru fiecare bătaie de inimă, o inimă dragă a încetat să bată. Discret, Nicoleta Pantea, asistent medical în Secția de Cardiologie a Spitalului Județean Pitești, a plecat în călătoria spre îngeri, iar plecarea sa lasă în urmă multe inimi îndurerate.

Colegă, prietenă, om minunat și profesionist desăvârșit, Nicoleta a pornit, la doar 58 de ani, pe drumul veșniciei. Îi vom prețui amintirea. Întregul colectiv al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România filiala Argeș este alături de familia îndoliată în această grea încercare și transmite sincere condoleanțe. Lacrimi, rugăciuni și flori pentru tine, draga noastră! Ne vei lipsi tuturor!

Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace!

Echipa Ordinului Asistenților Medicali Argeș, Președinte Estera STĂMOIU”

Foto: facebook.com/ Nicoleta Pantea

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.