Web Analytics
scris joi, 21.03.2024

Din nou a fost spectacol la Pitești Arena! „Argeșul e pe drumul bun. Respect de la Cluj!”

Miercuri, 20 martie, FC Argeș Basketball a întâlnit-o pe teren propriu, la Pitești Arena, pe U-BT Cluj-Napoca, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Din nou a fost spectacol la Pitești Arena! „Argeșul e pe drumul bun. Respect de la Cluj!”

Citește și: Programul echipelor CS Mioveni și FC Argeș din play-off-ul și play-out-ul Ligii secunde

Într-o sală plină, cu aproximativ 4.000 de spectatori, alb-violeții au început foarte bine, ba chiar au condus campioana României timp de 30 minute.

Înaintea ultimului sfert, ei aveau 11 puncte avans, dar clujenii, neînvinși în acest sezon pe plan intern, au avut o revenire de orgoliu, adjudecându-și acest act cu 30-4 și câștigând partida. Scorul final a fost 63-78 (la pauza mare, 37-34).

FC Argeș Basketball a folosit „cinciul” de bază: Raijon Kelly, Tudor Fometescu, Alin Andrieș, Chris Jones, Nikola Jevtovic. De la gazde s-au remarcat Corey Allen (17 puncte, 4 pase decisive) și Christian Jones (11 puncte, 5 recuperări).

Cu așa prestații, public, atmosferă, sală, câștigați respectul tot mai multor iubitori de baschet din țară. Cred că toți ne dorim să vedem o creștere a campionatului național de baschet, și Argeș e pe drumul bun. Respect de la Cluj!” – a transmis Un anume Vlad Iancu pe pagina de Facebook a clubului din Pitești

În următoarea etapă, FC Argeș Basketball (cu nouă victorii și șase înfrângeri) va juca în deplasare, cu CS Dinamo București.

(sursa foto: FC Argeș Basketball Facebook)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *