Web Analytics

Din ce în ce mai rău: FC Argeș coboară pe locul 13 în clasament

de | 29.01.2023 15:46 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș a fost înfrântă de FC Botoșani, scor 0-2, în cadrul meciului din etapa cu numărul 23 în Liga 1. În urma acestui rezultat, FC Botoșani a urcat până pe locul 8 în Liga 1, cu 27 de puncte, în timp ce FC Argeș a coborât pe poziția a treisprezecea.

Citește și: Un cunoscut ziarist, reacții adverse puternice după vaccinul anti-Covid

Moldovenii au început partida în forță, iar după 8 minute de joc au trimis primul avertisment către poarta adversă, prin Roman II, dar Straton a reușit să intervină. În minutul 43, FC Botoșani a deschis scorul prin Mailat, care a trimis o lovitură de cap la care Pap nu a putut face nimic. Același Mailat a punctat și în minutul 54, după ce a transformat o lovitură de pedeapsă acordată în urma hențului comis în careu de către Garita.

Citește și: În anul școlar 2023-2024, elevii nu vor avea vacanță de Paşte

Piteștenii au încercat să revină în meci și și-au creat o ocazie în minutul 78, prin Bertrand, care a trimis în cros, fără să prindă cadrul porții.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

2 Comentarii

  1. A fost adus Croitoru ca să retrogradeze? El nu este antrenor, nici la propriu nici la figurat! Credeți că Mititelu l-a dat aiurea afară? Bine, nu este numai Croitoru vinovat! Mai este pacaliciul de Stanciu, acest bufon ordinar care sta pe la televiziuni! Gentea și Tudose sunt de vina, ca tolerează mediocritatea. Argesul retrogradeaza direct, nu joacă nici macar barajul!

    Răspuns
    • E cel mai slab joc care l-am vazut la vreo echipa.
      Nu au nici 1%sanse sa ramana in Liga 1.Prestatie EXECRABILA.

      Niste TIGAI ordinare care nu au cfe cauta nici la Judet.

      Antrenorul?????? )))00000 barat.

      Retrogradeaza direct Pacat ca au intrat foarte greu in prima liga iar daca retrogradeaza …la revedere..nu mai vad Liga 1

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *