Web Analytics

Din 2023, la Pitești vom avea un Bazin Olimpic la standarde internaționale

de | 8.08.2022 13:41 | Actualitate, Home

Lucrările de la Bazinul Olimpic merg în ritm susținut, fiind astfel șanse ca până la finalul anului lucrările să fie finalizate. Primarul Cristian Gentea a fost la fața locului și s-a arătat mulțumit de stadiul lucrărilor.


„Alături de colegii din aparatul administrativ, din Primărie, dar și din cadrul SPEP, am fost la fața locului și suntem optimiști. Două proiecte sunt în lucru la ora actuală, privind bazinul: unul legat de creșterea eficienței energetice, finanțat din fonduri europene, iar al doilea, venind în completarea primului, privind reabilitarea propriu-zisă, renovarea tuturor spațiilor din bazin și aducerea lor la nivelul de performanță. Am primit asigurări că lucrările vor fi finalizate în final de an.

Citește și: Pitești: Lucrări finalizate, pe strada Ovid Densușianu – zid de sprijin pentru creșterea siguranței în trafic


Așadar, din 2023, vom avea un Bazin Olimpic la standarde internaționale, un bazin de care se vor bucura mulți piteșteni, dar care îmi doresc să găzduiască numeroase competiții naționale și internaționale!”, a transmis acesta.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Domnule Primar am inteles ca cu banii cheltuiti pentru aceasta renovare se putea construi un bazin nou de la zero ! Rusine coruptilor !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *