Web Analytics
scris miercuri, 12.06.2024

Dimensiunea dezastrului PSD şi PNL la Câmpulung: Lasconi a câştigat alegerile cu peste 70% în 15 secţii de votare

Alegerile locale au fost câștigate la Câmpulung de Elena Lasconi cu un procent de 69,58% din totalul voturilor exprimate. A făcut, din nou, istorie, reușind chiar să obțină cel mai mare număr de voturi în toate cele 26 de secții.

Dimensiunea dezastrului PSD şi PNL la Câmpulung: Lasconi a câştigat alegerile cu peste 70% în 15 secţii de votare

Mai mult, în 15 dintre acestea a avut procente câștigătoare de peste 70%, la o secție depășind 22%. De celelalte părți, candidații PSD și PNL nu au adunat împreună nici un sfert din voturile valabil exprimate. Georgel Mădulărea, de la PSD, a avut un procent de 13,93%, iar Norris Măgeanu, de la PNL, 10,94%, acestea fiind cele mai mici scoruri înregistrate în ultimele decade în municipiul muscelean de cele două partide.
Mai mult, Mădulărea a avut scor sub 10% la trei secții de votare, iar Măgeanu în opt secții, înregistrând chiar și un procent de sub 5%. Iar candidatul PSD nu a trecut de 20% decât la secția de domiciliu, acolo având 45,94%, dar tot fără a o depăși pe Lasconi.
C.I.B.

Citește și Cum au votat argeşenii. Datele pentru fiecare localitate

Citește și Sudul a salvat din nou onoarea PSD Argeş

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită