Web Analytics

Dică, acuzat că l-a distrus pe mijlocașul Octavian Popescu: „Este abătut, debusolat, dezorientat”

de | 11.10.2022 13:29 | Actualitate, Home, Sport

Nicolae Dică este acuzat de familia lui Octavian Popescu de distrugerea mijlocașului de la FCSB.

Unchiul lui Octavian Popescu – care are același nume cu cel al jucătorului de la FCSB – a vorbit despre situația în care a ajuns acesta. Acesta susține că Tavi este debusolat și dezorientat de situația în care a ajuns.

„Tavi traversează o perioadă mai grea, după o scurtă perioadă foarte frumoasă. Nu poate să se simtă confortabil în situația asta, a ajuns rezervă și joacă zece minute pe final. Am vorbit cu el zilele trecute, este abătut, debusolat, dezorientat. Dar mi-a zis că se pregătește foarte bine la antrenamente și încearcă să revină acolo unde a fost acum ceva timp în urmă”, a spus Octavian Popescu, unchiul jucătorului de la FCSB, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO Arena.

Citește și: Medalii pentru sportivii de la CSM Pitești la Cupa Europeană de Judo

De asemenea, jucătorul Tavi Popescu i-a spus unchiului său că vina pentru regres o poartă antrenorul Nicolae Dică, relatează spotmedia.ro.

„El a spus că a fost schimbat de pe postul unde se simțea cel mai bine, avea niște repere și a fost schiml bat. Evoluțiile lui mai slabe au lăsat loc de discuții distructive. Lucrurile s-au degradat și s-a ajuns în această situație. Tavi are niște calități care nu mulți jucători le au în fotbalul acesta. El acuză faptul că a fost schimbat de pe postul ăla atunci când se simțea mai bine. El putea să fie lăsat acolo și încurajat. El ar putea deveni un fotbalist de top și nu ajutăm la susținerea și ridicarea lui. I-am zis că el e singurul care se poate ridica de jos. El este de salvat. Pare mai optimist din discuțiile lui față de viitor”, a mai afirmat unchiul lui Octavian Popescu.

FOTO: Facebook/FCSB Official

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Valoarea acestui fotbaliator- numitul Oct:Popescu se caracterizează cu vorba unui respectabil profesor-diriginte : ” Un copil care știe dar nu spune, care conoaște dar tace că este rușinos, despre care mămicuța spune că are minte dar nu se laudă, este discret …
    Acel copil ESTE PROST ! ”

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *