Web Analytics
scris joi, 31.08.2023

Diana Șoșoacă a fost primită cu flori la IGSU după intervențiile de la Crevedia

Senatorul Diana Șoșoacă, președintele S.O.S. România, a fost astăzi la IGSU (Inspectoratul General pentru Situații de Urgență) unde a primit un buchet de flori și a depus în mod oficial mai multe întrebări legate de situația de la Crevedia, conform stiripesurse.ro .

Diana Șoșoacă a fost primită cu flori la IGSU după intervențiile de la Crevedia

Citește și: Mașini cu GPL în parcările subterane din România, deși e ilegal


”În urma vizitelor făcute la Parchetul Militar și la cel General, astăzi procurorul care se ocupă de caz, înțelegând pericolul, a găsit o firmă care se ocupă de transvazare care să golească cisterna cu probleme, iar gazul să fie mutat în altă cisternă și îndepărtat de la locul respectiv. De asemenea, în urma vizitei de ieri, Parchetul General a dat dispoziția ca sistarea eletricității să fie doar perimetrul respectiv de lângă explozie, iar restul teritoriului comunei să primească din nou curent electric”, a anunțat Diana Șoșoacă într-un live pe facebook.

Citește și: Fetiță în vârstă de cinci ani, victimă într-un accident care a avut loc în zona Liceului Odobescu


Diana Șoșoacă a anunțat, după vizita de la IGSU, că nu există nici o victimă printre pompieri și a spus că va rezolva chiar ea în Parlament problema din legislație că pompierii nu au asigurare de viață.
”În urma intervențiilor mele, astăzi se va lucra pentru repornirea curentului la Crevedia, se rezolvă transvazarea din cisterna cu probleme și se trimite apă pentru animale. Astfel am demonstrat ceea ce ar trebui să facă toți parlamentarii, le-am arătat care sunt atribuțiile și obligațiile lor. Toți cei 465 trebuia să fiți alături de mine la Crevedia. Unde sunteți cei 10 parlamentari de Dâmbovița care trebuia să fiți la Crevedia?”, a mai declarat președintele S.O.S. România.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită