DGA Vrancea: Percheziții la persoane suspectate de fapte de corupție

de | 15.06.2022 17:14 | Actualitate

La data de 15.06.2022, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea  a dispus punerea în executare a unor activități de percheziție domiciliară într-un dosar penal având ca obiect săvârşirea unor infracţiuni de trafic de influență, cumpărare de influență, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Citește și: Clasa politică, din care a făcut parte și fostul ministru Elena UDREA, a furat nu numai banii publici ai României, ci și educația și sănătatea românilor

         Astfel, lucrători  de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciilor Judeţene Anticorupţie Brăila, Vaslui, Buzău, Tulcea, Bacău și Ialomița, cu sprijinul de specialitate al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea și al Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău, au pus în executare 12 de mandate de percheziţie domiciliară, 13 percheziții auto și 11 mandate de aducere la domiciliile unor suspecți și persoane fizice de pe raza județului Vrancea.

Citește și: Şeful IPJ Argeş nu are noroc la şoferi. Şi actualul şofer al comandantului Marian Badea a avut probleme penale

         În fapt, în cadrul dosarului penal, se efectuează urmărirea penală cu privire la împrejurările în care suspecții din dosar s-au folosit de pretinsa influența pe care o au  asupra unor lucrători din cadrul S.P.C.R.P.C.I.V. Vrancea și au primit sume de bani și bunuri, promițând că vor interveni pe lângă aceștia în vederea facilitării promovării probelor practice și teoretice ale examenului pentru obținerea permisului de conducere.

    Cauza a fost constituită în urma unui  denunţ înregistrat la nivelul Serviciului Județean Anticorupție Vrancea în cursul anului 2022.

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *