Web Analytics

DGA Olt. Flagrant pentru dare de mită, ca urmare a unui apel la Call Center-ul D.G.A.

de | 11.08.2022 08:58 | Actualitate, Home

La data de 09.08.2022, ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție –  Serviciul Județean Anticorupție Olt, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au realizat acțiunea de prindere în flagrant a unei persoane fără calitate specială, care a oferit o sumă de bani cu titlu de mită unui ofițer de poliție din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Olt.

Citește și: DGA Sibiu: Medic reținut pentru fapte de corupție

În fapt, persoana în cauză s-a prezentat la sediul S.R.P.C.I.V. Olt pentru a susține examenul de obținere a permisului de conducere, deși nu avea programare în acest sens. 

Din cercetările efectuate, a rezultat faptul că aceasta a pus o sumă de bani în interiorul unui dosar pe care l-a înmânat ofițerului de poliție, care avea atribuții de examinare și supraveghere a sălii de desfășurare a probei teoretice, cu scopul de a-l determina să-i permită susținerea probei.

Citește și: DGA București și județul Ilfov: Agenți de poliție reținuți pentru fapte de corupție

Ofițerul de poliție din cadrul S.R.P.C.I.V. Olt a refuzat suma de bani oferită cu titlu de mită și a apelat Call Center-ul Anticorupție 0800.806.806 pentru a sesiza infracțiunea de corupție.

La data de 09.08.2022, faţă de inculpată, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *