Web Analytics

DGA Hunedoara. Control judiciar pentru o persoană care a fost prinsă în flagrant primind o sumă de bani, după ce a pretins că își poate trafica influența asupra funcționarilor din cadrul S.P.C.L.E.P. Hunedoara

de | 22.08.2022 13:36 | Actualitate, Home

Ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara,  sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, au realizat prinderea în flagrant a unei angajate din cadrul S.P.C.L.E.P. Hunedoara, în timp ce primea de la o persoană, denunțător în cauză, suma de 150 euro pentru a-și trafica pretinsa influență în scopul urgentării eliberării unor acte de identitate.

Citește și: DGA Dolj. Bărbat prins în flagrant, după ce a oferit o sumă de bani cu  titlul de mită unui agent de poliţie rutieră

Astfel, în data de 19.08.2022, angajata din cadrul S.P.C.L.E.P. Hunedoara a primit, în temeiul unor înțelegeri anterioare cu prilejul cărora a pretins și acceptat promisiunea, suma de 150 euro, promițând, în schimb, martorului denunțător că, prin influența pe care o are asupra funcționarilor publici cu atribuții specifice în domeniul eliberării cărților de identitate, va interveni pe lângă aceștia pentru a-i determina să procedeze la urgentarea emiterii cărților de identitate, atât pentru denunțător, cât și pentru fii acestuia. 

          În cursul zilei de 19.08.2022, suspecta a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. În aceeași zi, procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar, la data de 20.08.2022,  măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Activitățile în cauză s-au desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara și cel al Brigăzii Operaţiuni Speciale Alba Iulia.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *