Web Analytics

DGA Galați. Persoană fără calitate specială prinsă în flagrant pentru dare de mită 

de | 31.10.2022 13:37 | Actualitate, Home

La data de 28.10.2022, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție –  Serviciul Județean Anticorupție Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, în timp ce le oferea unui ofițer și unui agent de poliție, ambii din cadrul I.P.J. Galați, câte o monedă dintr-un material prețios, pentru ca aceștia din urmă să efectueze într-un mod favorabil cercetările în cadrul unui dosar penal în care fiul persoanei în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol. 

Citește și: O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova

În fapt, la data precizată, polițiștii din cadrul I.P.J. Galați au sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că o persoană a promis oferirea unei sume de bani neprecizată pentru ca aceștia să efectueze cercetările penale într-un mod favorabil pentru fiului său, într-un dosar penal pe care cei doi polițiști îl au în instrumentare.

În cauză, în data de 28.10.2022, a fost emisă ordonanța de reținere pentru o durată de 24 de ore și ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspectei.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *