Web Analytics
scris luni, 31.10.2022

DGA Galați. Persoană fără calitate specială prinsă în flagrant pentru dare de mită 

La data de 28.10.2022, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție –  Serviciul Județean Anticorupție Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, în timp ce le oferea unui ofițer și unui agent de poliție, ambii din cadrul I.P.J. Galați, câte o monedă dintr-un material prețios, pentru ca aceștia din urmă să efectueze într-un mod favorabil cercetările în cadrul unui dosar penal în care fiul persoanei în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol. 

DGA Galați. Persoană fără calitate specială prinsă în flagrant pentru dare de mită 

Citește și: O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova

În fapt, la data precizată, polițiștii din cadrul I.P.J. Galați au sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că o persoană a promis oferirea unei sume de bani neprecizată pentru ca aceștia să efectueze cercetările penale într-un mod favorabil pentru fiului său, într-un dosar penal pe care cei doi polițiști îl au în instrumentare.

În cauză, în data de 28.10.2022, a fost emisă ordonanța de reținere pentru o durată de 24 de ore și ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale a suspectei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită