Web Analytics
scris luni, 31.10.2022

O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova

Una din rachetele lansate de ruși în această dimineață a căzut pe teritoriul Republicii Moldova. Potrivit autorităților de la Chișinău nu sunt victime, însă mai multe case din localitatea Naslavcea, raionul Ocnița, au fost avariate.

O rachetă rusească a căzut pe teritoriul Republicii Moldova

„Ministerul Afacerilor Interne informează că a luat toate măsurile de protecție, cu privire la racheta care a căzut pe teritoriul localității Naslavcea. În această dimineață, o rachetă doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean a căzut în extremitatea de nord a localității Naslavcea din Republica Moldova, aflată la hotar cu Ucraina. La moment nu sunt înregistrate victime, dar ferestrele mai multor locuințe din Naslavcea au fost distruse”, au anunțat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne de la Chișinău. 

Pe lângă acest incident, altul a avut loc în zona de nord a țării vecine, adică la frontiera cu Ucraina, țară aflată în război de peste jumătate de an.

Citește și: Primarul comunei Suseni – noul președinte al Ligii Aleșilor Locali din cadrul PNL

,, Autoritățile ucrainene au informat că în această dimineață a avut loc un atac cu drone asupra barajului Dnestrovsc1, de pe teritoriul Ucrainei, care este la o distanță de 10 km de barajul Naslavcea. Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean, vizate fiind transformatoarele electrice. Autoritățile ucrainene anunță că nu există pericol de inundații”, au punctat autoritățile de la Chișinău.

Tot azi dimineață, mai multe puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene au avut activitatea sistată din cauza penelor de curent sau a bombardamentelor din timpul războiului rus în Ucraina.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...