DGA Brașov. Un polițist a sesizat faptul că un conducător auto i-a oferit o sumă de bani cu titlu de mită

de | 6.07.2022 09:39 | Actualitate, Home

Ofițeri de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Brașov au fost sesizați în cursul zilei de astăzi, 05.07.2022, de un agent de poliție din cadrul Poliției Orașului Râșnov – Compartimentul Rutier, cu privire la faptul că, oprind în trafic și testând cu aparatul Drager un conducător auto, acesta din urmă i-a oferit o sumă de bani cu titlu de mită pentru a nu-și îndeplini atribuțiile de serviciu.

Citește și: DGA Sălaj. Acord de recunoaștere a vinovăției pentru dare de mită, în urma denunțurilor formulate de doi polițiști

În fapt, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN 73 A, în urma testării, agentul de poliție l-a depistat pe conducătorul auto pozitiv cu substanța psihoactivă cannabis, iar acesta i-a promis suma de 200 de euro agentului constatator pentru ca cel din urmă să nu-i întocmească dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Agentul de poliție a refuzat suma de bani sesizând de îndată Serviciul Județean Anticorupție Brașov.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, context în care aceasta a încheiat un acord de recunoaștere a vinovație cu procurorul de caz.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.