Web Analytics
scris luni, 12.06.2023

Dezinsecție la Pitești. Prima etapă, în noaptea de miercuri spre joi

Miercuri, 14 iunie, de la ora 22:00, până joi, 15 iunie, la ora 05:00, la Pitești vor avea loc operațiuni de dezinsecție pentru combaterea populațiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort (insecte zburătoare și târâtoare: căpușe, țânțari, muște etc) – după cum ne comunică Primăria.

Dezinsecție la Pitești. Prima etapă, în noaptea de miercuri spre joi

Citește și: Pitești. Cinci tineri, prinși de jandarmi cu droguri asupra lor!

Vor fi utilizate două tunuri de pulverizarea vaporilor de substanță pentru dezinsecție, cu o rază de acțiune de până la 50 metri, destinate acoperirii zonelor cu arbori și spații verzi, parcuri, străzi și aleile din jurul clădirilor. Se va trece prin toate zonele orașului, inclusiv pe străduțele adiacente, prin parcări și parcuri din cartiere, pentru o eficiență sporită a întregului demers – mai informează Primăria Pitești.

Stropirile vor fi efectuate de Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului. În cazul în care vremea va fi defavorabilă, dezinsecția va fi reprogramată, cu informarea, în prealabil, a populației.

Posesorii de familii de albine și de animale sensibile sunt sfătuiți să ia măsuri pentru a evita orice tip de incident.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...