Web Analytics

Pitești. Cinci tineri, prinși de jandarmi cu droguri asupra lor!

de | 12.06.2023 14:08 | Actualitate, Home

În weekend, jandarmii argeșeni au depistat cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 21 de ani, în zona centrală din municipiul Pitești, care aveau asupra lor substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și psihotrope.

Citește și: Două accidente în aceeași localitate din Argeș. Tir răsturnat și mașină în șanț

„Având în vedere comportamentul suspect al tinerilor, la controlul corporal efectuat asupra lor, jandarmii au găsit 16 plicuri transparente autosigilante, ce conțineau  fragmente vegetale de culoare verde închis, susceptibile de a fi interzise de legislația în vigoare, precum și un plic transparent ce conținea o substanță  de culoare albă sub formă de cristale, susceptibilă de a fi interzisă de legislația în vigoare” – se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean, semnat de maior Ioana Solomon.

Pe numele celor cinci tineri jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale, conform prevederilor articolului 4, alin. (1) din Legea nr. 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Actele întocmite, împreună cu substanțele ridicate în vederea confiscării au fost predate Brigăzii de Combaterea a Crimei Organizate Pitești, pentru continuarea cercetărilor.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *