Web Analytics
scris miercuri, 10.07.2024

Despre Grindeanu, piloţii Tarom, Daniel Stanciu de la FC Argeş şi vila primarului din Mioveni

Mai ușor cu avionul pe scări, nea Sorine! Pardon, domn’ ministru al transporturilor, implicit al spațiului aerian și responsabil de Tarom. Piloții câștigă 5.000 de euro, după cum ai grăit, insinuând că e indecent pentru coșul zilnic din România, însă au în grijă viețile a sute de oameni per zbor. Cu o singură manevră greșită un pilot obosit poate umple un cimitir. Păi, cu 5.000 de euro îl plătește și FC Argeș pe Daniel Stanciu de la Digiatârnomania și omu’ n-are în grijă nici măcar un coș de gunoi. Asta ca să nu îi cerem să care plasa cu mingile portarilor, că poate face hernie de disc și îi mai achităm și despăgubiri.

Despre Grindeanu, piloţii Tarom, Daniel Stanciu de la FC Argeş şi vila primarului din Mioveni

Vă dau și alte contra-exemple, domnule Grindeanu! La fel, diverse molii din politică, iar liberalii argeșeni, prin Cosmin Petrescu de la Curtea de Argeș, sunt campioni la sportul ăsta, au câte două sau trei Consilii de Administrație, de unde ridică lejer câteva mii de euro. Credeți că sunt stresați de grija vieții cuiva? Ca să fim bineînțeleși, nici PSD-iștii argeșeni nu cară targa pe uscat când vine vorba de CA-uri, și dau exemplul avocatului și consilierului local Robert Tudorache, devenit peste noapte indispensabil pentru industria nucleară din România. Asta după ce, în pandemie, a fost indispensabil pentru importul de măști la suprapreț.
Revenind la piloții Tarom, lăsați-i în pace, domnule ministru Grindeanu, că prost exemplu v-ați mai ales! Ocupați-vă de atârnătorii din politică și din servicii, că d’aia nu sunt bani pentru munca meritată a multor categorii socio-profesionale. Și apropo! Nu faceți confuzie între icloud-ul din aviație cu cel din spațiul virtual. Fiindcă primul se monetizează în vieți omenești și nu poate fi șters printr-o simplă comandă dată de pe Iphone.

În altă ordine de idei, am citit în Libertatea că instanța le-a cerut experților să calculeze dacă, din salariu, primarul de la Mioveni putea să-și construiască vilă de 300.000 euro. Ba a mai dispus să i se evalueze și electrocasnicele găsite la percheziție, bașca instalația de aer condiționat și alte acareturi. Nu știm dacă au găsit și aparate de bruiaj în crama dichisită cu vinuri de Marcea, de la subsol, că de asta procurorii n-au zis nimic în rechizitoriu. Sau poate o fi vreo disjungere. Tot instanța a cerut și verificarea tuturor rulajelor pe conturile primarului, ale soției și ale uneia dintre cele două fiice, în intervalul 2018-2023. Te-au încercuit, nea Georgică! Degeaba te-a scos cine te-a scos din arest și te-a pus din nou în scaunul de primar, ca pe mam’ mare în geam, ca să dai o gură de ajutor în alegeri. Mai mult oricum nu puteai, că ți s-a epuizat cartela de credit în fața electoratului din Mioveni. Gata, s-a terminat luna de miere! Începe luna de fiere. Care e lungă și durează cât o viață. Sau cât o bătrânețe. Întreabă-l pe Tudor Pendiuc.

Citește și Exclusiv. Poze cu vila primarului din Mioveni, pe care DNA a pus sechestru

Citește și Vila de 300.000 euro a primarului Ion Georgescu, evaluată la cererea instanței

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...