Web Analytics

Despre Chiriloiu și tăierile ilegale de păduri din Argeș, duminică la Pro TV

de | 9.11.2018 13:45 | Actualitate

Duminică, la Pro TV puteți viziona un amplu material de interes maxim în ceea ce privește tăierile ilegale de păduri din județul Argeș. Emisiunea ”România te iubesc!” va prezenta așadar jaful de pe Valea Topologului, acolo unde camioane încărcate cu lemne coboară la orice oră din zi și din noapte.

Drumul se întinde printre munți pe mai bine de 20 de kilometri, iar imaginile sunt mărturie despre jaful care se săvârșește pe această vale. De-o parte și de alta drumul este plin de lemne pregătite pentru încărcarea în camioane. Demn de reținut că în anul 2017 aproape 2.000 de camioane încărcate cu lemne au coborât de pe Valea Topologului.

Reacția autorităților argeșene este una uluitoare! Silvicultorul din zonă susține că arborii au fost puși la pământ pentru că au fost atacați de insecte, iar Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș spune că ”e chestie care nu e de interes public”. Fiți așadar cu ochii pe TV și nu ratați emisiunea care scoate la iveală dezastrul și ilegalitățile din pădurile Argeșului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Abia astept emisiunea de duminica, vom afla lucruri interesante..

  2. pornо