Web Analytics
scris marți, 13.09.2022

Despre cantina din Mioveni: acum doar se votează, mai târziu se demolează!

În ședința programată joi, 15 septembrie, de la ora 17, la sediul Centrului Cultural Mioveni, consilierii locali sunt chemați să dezbată și să aprobe mai multe proiecte de hotărâri, printre care și demolarea unei cantine situate pe strada Profesor Dumitru Mîndruță nr. 1. De ce? La această întrebare ne-a răspuns primarul orașului, dl. Ion Georgescu.

Despre cantina din Mioveni: acum doar se votează, mai târziu se demolează!

Citește și: Cristian Gentea îi dă replica prefectului: „Sunteți folosit de liberali pentru a vă afla în treabă”

Este vorba despre cantina de la Grupul Școlar Mioveni, veche de 50-60 de ani, a cărei recompartimentare plus reparațiile ar presupune cheltuieli foarte mari. Mă duce mult mai puțin să fac una nouă” – a spus edilul-șef al orașului, care a axplicat că proiectul acestei noi investiții, estimate la 20 milioane euro, este prins într-un program pentru Învățământul Dual, cu finanțare europeană.

Prin urmare, pe locul cantinei vechi va fi construită o clădire multifuncțională, care va include, firește, și o cantină, dar și spații de cazare, birouri etc. ”Până nu câștig proiectul, nu demolez, dar pregătesc hârtiile, fiindcă o astfel de procedură durează trei luni, iar eu vreau să fiu pregătit…” – a apus primarul Ion Georgescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *