Web Analytics

Descoperire macabră într-o pădure din Argeș! A FOST GĂSIT CADAVRUL UNUI BĂRBAT ÎN STARE DE PUTREFACȚIE

de | 21.07.2022 10:18 | Home, Actualitate

Trupul fără viață al unui bărbat a fost găsit seara trecută în stare de putrefacție pe un drum forestier din comuna argeșeană Stoenești. Din primele informații, se pare că acesta ar fi plecat la cules de ciuperci în pădurea din localitate, iar când vecinii au sesizat că acesta nu se întoarce la domiciliu au plecat în căutarea lui. Descoperirea macabră a fost făcută de un bărbat care a alertat imediat autoritățile.

Citește și: Mioveni: În atenția cetățenilor care nu s-au recenzat

La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și salvamontiștii care au preluat trupul neînsuflețit al bărbatului din cauza drumului greu accesibil și l-au transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Argeș, relatează publicația ziarobiectiv.ro

„În ziua de 20 iulie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localității Stoenești, a fost găsit trupul unui bărbat. Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a  efectuat cercetarea la fața locului.

Citește și: ACUM! Incendiu de vegetație la Rătești! Intervin pompierii

Întrucât zona este greu accesibilă, polițiștii au solicitat sprijinul salvamontiștilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale. Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că trupul este al unui bărbat, de 64 de ani, din Stoenești. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut” , au transmis reprezentanții IPJ Argeș printr-un comunicat.

Sursa: ziarobiectiv.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *