Web Analytics

DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN PITEȘTI! Bătrână găsită fără suflare în propria locuință după mai multe zile

de | 12.08.2021 21:18 | Actualitate

O femeie în vârstă de 61 de ani a fost găsită fără suflare în locuința sa din cartierul piteștean Prundu de paramedici SMURD. După câteva zile în care bătrâna nu a mai răspuns la telefon sau la ușă, rudele acesteia, îngrijorate, au alertat autoritățile, iar la domiciliul acesteia s-au deplasat pompierii cu un echipaj SMURD.

 

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI: Simona Bucura-Oprescu: „Banii românilor sunt jucaţi de premierul bancher, Florin Cîţu, la ruleta alegerilor interne din PNL!”

 

 

 

 

 

 

Ajunși la fața locului, pompierii au deblocat unul dintre geamurile apartamentului, iar un paramedic a intrat în casă unde a descoperit tragedia: femeia era decedată. Din câte se pare, aceasta ar fi murit de mai mult timp, trupul neînsuflețit prezentând semne de rigiditate cadaverică. Potrivit spuselor vecinilor, femeia suferea de mai multe afecțiuni medicale, care i-ar fi adus și sfârșitul.
Trupul neînsuflețit a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Medicină Legală Argeș care l-a transportat la morgă pentru necropsia în urma căreia vor fi stabilite cauzele exacte ale decesului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii