Web Analytics

Derby județean în Liga III între FC Argeș II și Unirea Bascov. Ce spune antrenorul alb-violeților

de | 14.10.2021 17:45 | Actualitate, Sport

FC Argeș II va încerca în acest week-end să obțină a doua victorie din Liga a treia. Echipa pregătită de Constantin Schumacher va întâlni vineri, de la ora 15.00, la baza sportivă Albota, pe Unirea Bascov.

Confruntarea dintre cele două echipe argeșene este un derby județean, având în vedere ambițiile existente în cele două tabere. Alb-violeții abordează această partidă după remiza obținută în runda trecută, pe propriul teren, cu Academica Clinceni II, satelitul formației de primă ligă, în timp ce bascovenii nu au evoluat în etapa precedentă după ce Rapid II s-a confruntat cu mai multe cazuri de infectări cu Covid-19 în rândul jucătorilor.

 

Citește și Echipa de volei a Mioveniului – prima victorie în prima ligă

 

După 7 etape jucate din acest sezon de Liga a treia, FC Argeș II ocupă locul 9, cu 4 puncte, iar Unirea Bascov, poziția a 8-a, cu 6 puncte, strânse însă în 6 runde.

Constantin Schumacher, antrenorul FC Argeș II își dorește ca elevii săi să facă un joc bun și să își treacă în cont cele trei puncte puse în joc: ”Este un meci între două echipe din același județ și vom face tot posibilul să avem o prestație cât mai bună. Ne dorim să câștigăm, chiar dacă obiectivul nostru principal este să formăm și să creștem copii pentru echipa mare. Vreau să confirmăm evoluția bună din ultimul joc. Avem jucători care pot crește în valoare prin prestații consistente și rezultate cât mai concludente”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii