Web Analytics
scris joi, 24.03.2016

Deputatul Simona Bucura-Oprescu îşi doreşte cel puţin cinci candidaţi femei la funcţia de primar în Argeş

Preşedintele OFPSD Argeş, deputatul Simona Bucura-Oprescu îşi doreşte cel puţin cinci candidaţi femei la funcţia de primar, câte o femeie în fiecare consiliu local din judeţ dar şi minim patru locuri destinate femeilor în Consiliul Judeţean.
Deşi până în acest moment PSD nu a avut niciodată vreun primar la Bughea de Jos, la alegerile de anul acesta, Dora Toader va candida din partea organizaţiei de femei, candidatură ce a fost validată de Biroul Permanent Judeţean al partidului.
„Este un an în care românii au alte exigenţe pentru clasa politică, este un an în care se simte o nevoie puternică de a veni cu o structură a mesajelor şi a oamenilor îmbunătăţită. Eu cred că răspunsul la nevoile pe care România le are în momentul de faţă poate constitui şi prezenţa mai multor femei în poziţii cheie de decizie,” a declarat deputatul de Mioveni, Simona Bucura-Oprescu.
A.N.  

Deputatul Simona Bucura-Oprescu îşi doreşte cel puţin cinci candidaţi femei la funcţia de primar în Argeş

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită