Web Analytics
scris joi, 20.04.2023

Deputatul Simona Bucura-Oprescu: „Interesul public şi interesul câmpulungenilor sunt mai presus de interesele politice!”

Subprefectul Bogdan Minciunescu (PSD) a susținut o conferință de presă joi, 13 aprilie, în ultima zi în care Instituția Prefectului Argeș ar fi putut să înainteze recurs în dosarul privind lucrările la Bulevardul „Pardon” din Câmpulung. Procesul a fost pierdut de Prefectură şi câştigat de Primăria Câmpulung, iar subprefectul, ca înlocuitor al prefectului Radu Perianu aflat în concediu, a declarat că nu va face recurs.

Deputatul Simona Bucura-Oprescu: „Interesul public şi interesul câmpulungenilor sunt mai presus de interesele politice!”

Pe această temă a avut și deputatul Simona Bucura-Oprescu un comentariu. „Am deblocat Bulevardul Pardon! Subprefectul PSD de Argeș Bogdan Minciunescu a decis să nu facă recurs la sentința civilă a Tribunalului Argeș privind Bulevardul Pardon din Câmpulung! Prin această decizie, interesul public și interesul câmpulungenilor sunt mai presus de interesele politice! Acum bulevardul poate fi finalizat!
Este convingerea noastră că am făcut ce trebuie pentru câmpulungeni!”,
a transmis deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura-Oprescu.
M.S.

Citește și Simona Bucura-Oprescu: Administraţia publică românească are şi nevoia, şi obligaţia de a fi „More Digital”!

Citește și În opinia lui Marcel Ciolacu, Simona Bucura Oprescu ar putea deveni şefa organizaţiei de femei a PSD

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *