Web Analytics

Deputatul Simona Bucura-Oprescu a fost la reuniunea Asociaţiei Comunelor din România

de | 24.03.2022 13:17 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu a participat la reuniunea Asociației Comunelor din România (ACoR) luni, 21 martie, atunci când AcoR a marcat împlinirea a 25 de ani de activitate. Deputatul a precizat, într-un comunicat de presă, că a participat cu plăcere, dar și cu interes profesional la reuniune, care este un izvor de idei, de experiențe, dar și de propuneri pe care, împreună cu colegii săi, dar și cu reprezentanții ACoR, se străduiește să le consacre legislativ, spre folosul administrației românești și a comunităților locale.

„AcoR reprezintă în primul rând satul românesc”

„ACoR reprezintă comunele din România, deci reprezintă în primul rând satul românesc. Satul înseamnă tradiție și e rolul nostru să-i oferim și speranță. Speranță prin dezvoltare, dar și prin conservarea acestor tradiții. Satul ne-a oferit și ne oferă multora dintre noi și familiilor noastre o identitate, identitate pe care o valorificăm atât în relațiile dintre noi, cât și în relațiile cu partenerii noștri europeni și internaționali, atunci când fiecare, individual sau colectiv, avem ocazia. Satul este inspirație și energie, deopotrivă, pentru fiecare om politic dornic de afirmare și evoluție, pentru fiecare om de administrație de anduranță, dornic să fie foarte bun în ceea ce face.

Astăzi (luni, 21 martie, n. r.), când Asociația Comunelor din România marchează al 25-lea an de activitate, vreau să transmit din partea Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului a Camerei Deputaților urări de sănătate, putere de a face lucruri bune, un mesaj de solidaritate și o dorință de a pune accentul în primul rând pe cooperare și în subsidiar pe competiție. Un gând specific de prețuire se îndreaptă din partea mea către doamnele primar, pe care mă bazez că vor avea și forța și delicatețea de a contribui din această postură la consolidarea ACoR ca organizație reprezentativă”, a transmis deputatul de Argeș Simona Bucura-Oprescu, care i-a felicitat pentru munca depusă pe reprezentanții Asociației Comunelor din România.
M.S.

Citește și Deputatul Simona Bucura-Oprescu a primit vizita ambasadorilor Elveţiei şi Franţei

Citește și Simona Bucura-Oprescu: „Peste 250 de milioane de euro alocate prin PNRR pentru amenajarea de noi piste pentru biciclete”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *