Web Analytics

Deputatul Rădulescu şi-a pus mitraliera în cui: „Am glicemia mărită şi vreau să îmi fac analizele”

de | 23.03.2017 11:17 | Politica si Administratie

3 catalin radulescu# „Primarii mă susţin şi vor să-i facă o scrisoare dlui Dragnea”, ne-a mai declarat parlamentarul argeșean
Deputatul Cătălin Rădulescu a anunţat la începutul acestei săptămâni că se autosuspendă din PSD până la clarificarea tuturor aspectelor legate de declaraţiile pe care le-a făcut în spaţiul public. Decizia a venit pe fondul scandalului în care a fost implicat, după ce a declarat într-un interviu că are o mitralieră AKM de la Revoluţie pe care este gata să o folosească dacă este nevoie şi a propus ca protestatarii din Piaţa Victoriei să fie îndepărtaţi cu tunuri cu apă.

„Codrin și Bădălău mi-au spus să fac ce vreau, că nu e nicio problemă din partea lor”

Înainte de a lua decizia de a se autosuspenda din partid, parlamentarul argeșean a purtat discuţii cu preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, şi cu secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu. „Am avut o discuţie cu preşedintele executiv al PSD şi cu Codrin, secretarul general adjunct. Mi-au spus să fac ce vreau, că nu e niciun fel de problemă din partea lor, pentru că totul e o făcătură ordinară, dar să hotărăsc eu cum vreau să fac şi le-am spus că aşa vreau eu să fac, ca să nu mai fie presiune pe partidul meu şi pe preşedinte”, a declarat, pentru Jurnalul de Argeş, deputatul Rădulescu. Acesta ne-a confirmat că va beneficia de câteva zile de concediu. „Nu prea mă simt bine, am glicemia mărită şi vreau să-mi fac analizele. În timpul ăsta, eu o să cer casetele (n.red. înregistrarea cu declaraţiile deputatului), toate le dau avocaţilor să le analizeze”, a mai spus Rădulescu.

„Primarii din Argeș mă iubesc necontenit. De fapt, sunt singurul parlamentar de Argeș pe care îl iubesc”

Weekend-ul trecut, parlamentarul a avut o întâlnire şi cu primarii social-democraţi din zona de sud a judeţului, întâlnire la care au fost abordate o mulţime de subiecte legate de „APIA, crescătorii de animale, cu dosarele lor, cu priorităţile, fiecare ce vor”. „În legătură cu mine, ei şi-au manifestat dorinţa să-mi spună că mă susţin toţi primarii fără niciun fel de rezervă şi că vor să-i facă o scrisoare dlui Dragnea. Nu a fost o întâlnire specială. Acestea sunt întâlnirile pe care le fac eu ca parlamentar cu primarii în fiecare lună şi nu pot să vă spun ce primari au fost. Primarilor din Argeş niciodată nu le cer sprijinul, numai că toată lumea ştie că mă iubesc necontenit. Sunt singurul parlamentar pe care ei îl iubesc într-adevăr. Când ei au probleme, dacă sunt bolnavi sau dacă copiii lor sunt bolnavi îi trimit în străinătate, să se trateze, la profesori pe care îi cunosc, îi trimit la chirurgi în Bucureşti. Îţi dai seama că ei mă iubesc maxim, da? Nu mai spun că de fiecare dată îi ajut cu toate problemele pe care le au”, a afirmat Cătălin Rădulescu.

„Luni s-a depus contestaţia ca să pot să iau armele”

Deputatul ne-a mai dezvăluit că luni dimineaţă a predat armele pe care le deţinea – un pistol-mitralieră UM de colecţie şi o puşcă de vânătoare – la un armurier din Piteşti. După ce permisele de port-armă i-au fost anulate. În urma unui control efectuat, poliţiştii au descoperit că parlamentarul deţinea ilegal cartuşe de vânătoare, nu avea un dispozitiv de blocare a trăgaciului la arma artizanală, iar armele nu erau depozitate corespunzător, în locuri special amenajate. „Cum să nu aibă arma dispozitiv de blocare? L-au găsit jos, în dulap. Se desprinsese de pe armă, dar proştii nu l-au văzut când au tras armele de acolo s-a desprins dispozitivul. Că ăla e un dispozitiv care se prinde. Era jos acolo, l-am şi fotografiat, am şi dat avocaţilor care se ocupă de contestaţie. Luni s-a depus contestaţia, ca să pot să iau armele. Era acolo dispozitivul, dar ei când s-au uitat era întuneric, se arsese un bec şi nu se vedea bine deloc. Când au luat armele de acolo probabil nu s-a descoperit şi după aceea s-au uitat şi era acolo”, explică deputatul Cătălin Rădulescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii