Web Analytics
scris joi, 18.02.2016

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: „Un spital municipal este soluţia crizei sistemului sanitar din Argeş”

Extrem de gravul caz al infectării a zeci de bebeluşi din judeţul nostru a dat naștere la multe discuţii şi controverse atât în mediul public cât şi în mediul politic. Dintre toţi parlamentarii PSD de Argeş, deputatul Cătălin Rădulescu a fost printre primii care şi-a arătat nemulţumirile şi s-a sesizat în acest caz, cerând public demisiile celor ce se fac vinovaţi.
„Referitor la situaţia dramatică petrecută în ultimele zile, când numeroşi copii au ajuns la spital, este evident că sursa îmbolnăvirii acestora undeva există. Nu este posibil ca după atâta timp să nu ştim care este cauza. Am cerut demisia celor responsabili, a directoarei DSP Argeş şi managerului Spitalului de Pediatrie”.
De asemenea, deputatul PSD susţine ideea construcţiei unui nou spital municipal, fiind cea mai viabilă variantă pentru rezolvarea problemelor din spitalele argeşene, în opinia sa. „Soluţia ca la Spitalul Judeţean să nu mai avem parte de harababura existentă la ora actuală ar fi reprezentată de construcţia unui nou spital municipal. De aceea, toţi parlamentarii din partea tuturor formaţiunilor politice, alături de conducerea Consiliului Judeţean şi a Prefecturii Argeş, trebuie să formăm o delegaţie pentru a merge şi a comunica problemele judeţului chiar primului ministru, Dacian Cioloş. Nu ar trebui să plecăm de acolo până când nu va fi găsită această soluţie”, a declarat deputatul Cătălin Rădulescu. A.N.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu: „Un spital municipal este soluţia crizei sistemului sanitar din Argeş”

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită