Web Analytics
scris vineri, 27.10.2023

Deputatul Ionuț Moșteanu: „Vreau să câștig Primăria Pitești”

Deputatul USR Ionuț Moșteanu a declarat că va candida la alegerile locale pentru poziția de primar al Piteștiului. Declarația a fost făcută la conferința de presă de la PMP Argeș, vineri, 27 octombrie. Reamintim că PMP a făcut o alianță cu USR și Forța Dreptei, hotărâre care a fost votată duminică, 22 octombrie 2023.

Deputatul Ionuț Moșteanu: „Vreau să câștig Primăria Pitești”

„Eu o să candidez la locale. Vreau să câștig Primăria. Vreau să am minim două mandate la Primăria Pitești, să începem să facem ceva într-un final în orașul acesta, pentru că nu se întâmplă nimic. Sunt trei ani de la alegeri, în curând, de când și-a luat Gentea mandatul. În afară de semafoare și niște borduri roșii, și niște asfaltări la un buget de 100 de milioane de euro pe an nu vedem nimic, ori orașul acesta merită mai mult. Are tot ce trebuie să fie mai bine. Eu vreau să fac mai bine aici și sper să îi conving pe piteșteni de data asta și să am și mai multă susținere decât am avut data trecută”, a spus Ionuț Moșteanu.

Citește și Adrian Sandu explică de ce s-a înscris în PMP. „Așa a fost discuția de la început, că vom face o alianță de dreapta, și eu sunt un om de dreapta”

Narcis Mircescu: „Îmi doresc să continui cu încă un mandat de senator”

Și senatorul Narcis Mircescu a spus că își dorește să obțină încă un mandat de senator. „Îmi doresc să continui cu încă un mandat de senator, dar vom vedea la anu’. Fiecare partid va avea alegeri interne. După rezultatul alegerilor interne din interiorul fiecărui partid din alianță ne vom așeza la masă și vom alege cea mai bună listă cu care ne vom prezenta în fața argeșenilor”, a spus senatorul Narcis Mircescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *