Web Analytics
scris vineri, 27.10.2023

Adrian Sandu explică de ce s-a înscris în PMP. „Așa a fost discuția de la început, că vom face o alianță de dreapta, și eu sunt un om de dreapta”

PMP intră într-o alianță cu USR și Forța Dreptei. La sediul PMP Argeș a avut loc o conferință de presă, vineri, 27 octombrie, la care au participat Eugen Tomac, președinte PMP, Adrian Sandu, președinte PMP Argeș din august a.c. și secretar general al ACAROM, senatorul USR Narcis Mircescu, deputatul USR Ionuț Moșteanu și alți membri ai alianței politice.

Adrian Sandu explică de ce s-a înscris în PMP. „Așa a fost discuția de la început, că vom face o alianță de dreapta, și eu sunt un om de dreapta”

Adrian Sandu a explicat de ce s-a înscris în PMP, venind din PNL, de unde a adus și câțiva colegi. „Apreciez oamenii cu care am luat contact până acum, toată echipa națională a PMP, la modul cum am fost primit, la modul cum sunt sprijinit și la modul cum colaborăm. De ce PMP? Fiindcă la ora actuală face parte din polul de dreapta și așa a fost discuția de la început, că vom face o alianță de dreapta, și eu sunt un om de dreapta”.

Citește și Deputatul Ionuț Moșteanu: „Vreau să câștig Primăria Pitești”

PMP are 83 de consilieri în teritoriu. „Avem o structură bine definită, structură cu care lucrăm și pe care dorim să o dezvoltăm împreună cu colegii mei. Lucrăm, nu lucrez! Avem o echipă și dorim să dezvoltăm această echipă astfel încât să obținem rezultate. E simplu, am venit să facem treabă”, a mai menționat Adrian Sandu.

Citește și Laura Codruța Kovesi, audiată în Parlamentul European de către Maria Grapini

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *